Selecteer een pagina

Een paar jaar geleden voeg ik mijzelf af wat ik nou écht ontzettend graag wilde bereiken binnen 5 jaar. Wat wilde ik doen? Wat wilde ik zien? Wat waren mijn dromen?

Eén van de dingen was Stipt-Leren groot maken. Kleine ideeën werden echte plannen en in 2015 ging ik officieel van start. Van mijn passie mijn werk maken is wel één van de beste keuzes die ik ooit gemaakt heb. Lees hier ook meer over in mijn blog.

De passie voor Stipt heb ik ook altijd voor reizen gehad. Een paar maanden Australië, een bezoek aan Indonesië, met een vriendin naar Thailand en in mijn up naar New Zeeland en Fiji. Prachtige herinneringen en mooie ervaringen. En nu mag ik weer! Samen met mijn vriend ga ik 4 en halve week naar West-Amerika. De national parken ontdekken, de gekte van Las Vegas, Los Angeles en San Francisco ervaren en genieten van de vrijheid van een camper. 4400km staat op mij te wachten!

De kinderen zie ik in mei weer, de mail zal ik lezen voor vragen. Maar natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van deze trip!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blog Suzanne van Leeuwen - Stipt-Leren