Ken je dat? Je wilt net beginnen met de les, de kinderen moeten aan tafel komen zitten of je komt ergens binnen en je kind ‘stuitert’ nog rond? Ze springen, ze rennen, ze klauteren het liefste overal op en hangen over aan. Kortom; ze barsten van de energie..
Het liefste wat je dan natuurlijk wilt dat als je het vriendelijk vraagt dat ze rustig gaan zitten. Helaas werkt dat niet altijd zo. Ze rennen door, en komt een discussie en de emoties lopen op. Deze kaartjes van Malmberg vond ik daarom super leuk; op een creatieve en leuke manier kunnen de kinderen nog even uitrazen met deze stuiterkaartjes!

Download hier de leuke Stuiterkaartjes van Malmberg!

Stuiterkaartje van Malmberg - Stipt-leren

Voorbeeld Stuiterkaartje van Malmberg

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blog Suzanne van Leeuwen - Stipt-Leren

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen