Informatie & Tarieven

Stipt-Leren werkt op maat.  Elk kind is anders en elk traject van begeleiding daarmee dus ook. Daarom is de lijst met tarieven en mogelijkheden ook uit losse onderdelen opgebouwd. Voor meer informatie beantwoord ik de vragen graag persoonlijk.

Tarieven

Per 1 april 2022

Oriënterend telefonisch gesprek in het kader van een kennismaking (10 min.)

 

  Kosteloos

Intakegesprek (30 min)

  Kosteloos

Bijles / RT & CITO Training
De individuele begeleiding duurt 60 minuten. De lessen duren 45 minuten en de resterende tijd wordt ingevuld door de voorbereiding en de verslaglegging.

 

  €45,- per uur
Individuele begeleiding op gedragsgebied
De individuele begeleiding duurt 60 minuten. De lessen duren 45 minuten en de resterende tijd wordt ingevuld door de voorbereiding en de verslaglegging.
  €65,- per begeleiding
     

Didactisch onderzoek & verslag
Wanneer de problematiek daarom vraagt zal er een diagnostisch onderzoek worden uitgevoerd, waarbij gewerkt wordt via de handelingsrichte werkwijze. Er zullen gesprekken plaatsvinden met de leerling (1 a 2 RT bezoeken) en toets gegevens opgevraagd worden bij de betreffende school. De uitkomsten zullen verwerkt worden in een verslag.

 

  €95,- per onderzoek
Opstellen Handelingsplan    €55,- per handelingsplan
     

Tussen Evaluatie
Evaluerend schriftelijk handelingsplan & voorstel nieuwe doelen.

 

  €55,- per handelingsplan
Eind evaluatie.
Afsluitend schriftelijk handelingsplan
  €55,- per handelingsplan
     

Telefonisch consult of consult per mail.
(alleen voor bestaande cliënten, ter aanvulling op pakket)

 

  €45,- per uur
Gesprek op locatie   €45,- per uur
     

 

Pakketten

Soms is het prettiger om een pakket af te sluiten. Zo is duidelijk hoelang het traject duurt. De volgende drie pakketten voor Bijles / RT / CITO-Training biedt Stipt-Leren aan. Voor andere training neem even persoonlijk contact met mij op voor informatie over mogelijkheden en kosten.

De rekening wordt op het einde van de maand of halverwege het afgenomen pakket digitaal opgestuurd, betaling gebeuren altijd via de bank.
Als het niet mogelijk is het bedrag in één keer te betalen, dan kan ook in termijnen worden betaald. Moeite met betalen? Laat het me weten, we vinden er wel wat op.

Afmelden

Natuurlijk kan je zoon of dochter een keertje ziek of verhinderd is. Graag  24 uur van te voren afzeggen anders moet ik helaas de begeleiding voor 100% in rekening brengen.
Wanneer ik op school werk met je zoon of dochter; geef tijdig eventuele studiedagen, schoolreisjes ed. door zodat de begeleiding eventueel verplaatst kan worden naar een ander moment.

Reistijd vergoedingen.

Ik factureer geen reistijdvergoeding wanneer de afstand tussen mij en jullie, of de studielocatie, 3 km of minder bedraagt. De afstand tussen mij en jullie, of de studielocatie, wordt berekend via Google Maps. Buiten de 3 km worden reiskosten (€8.75 per 15 min.) in rekening gebracht.