Wat zeggen andere mensen over Stipt-Leren?

Het is altijd leuk om feedback te krijgen op je werk. Niet alleen van ouders maar ook van de kinderen zelf die ik zie bij Stipt-Leren. Wil jij ook wat vertellen over je ervaring bij mij? Laat dan hieronder een berichtje achter!

“Fijn dat jullie zo gezellig samen werken. Ik moet zeggen dat zij heel erg enthousiast is over de lessen bij jou. Ze kan van niet wachten met het ‘huiswerk’. Door haar enthousiasme weet ik dat we bij jou op de goede plek zitten!”

Anoniem

Moeder

“M en wij zijn heel blij met je fantastische ondersteuning!”

Anoniem

Moeder M.

“Vandaag heeft Sem zijn rapport gekregen. Sem had het afgelopen jaar met veel moeite met spelling. Het lukte ons niet om de spelling op een goede manier aan Sem uit te leggen. Daarom hebben wij contact opgenomen met Suzanne van Leeuwen van Stipt leren. Sem heeft 3 keer bijles gehad van Suzanne. Ze kwam aan huis en heeft Sem opnieuw de basis aangeboden van de spellingsregels.
Vandaag kregen wij het rapport en de uitslag van de Cito… Sem is gewoon 2 niveaus omhoog gegaan met spelling! Wij zijn Suzanne super dankbaar. Wij hebben nu een zoon die super blij is dat hij eindelijk de spelling begrijpt en wij zijn blij met zijn resultaten”

Tamara van L.

Moeder van leerling voor CITO-Training

“Wij hebben voor Suzanne gekozen om thuis de rust en vrede te bewaren. Telkens een strijd met huiswerk en toetsen leren is niet fijn. Onze dochter vond het moeilijk om in de klas te zeggen dat het of te snel ging of dat ze de stof niet helemaal begreep. Bij Suzanne kreeg ze nog wat extra uitleg, kon ze de ‘raarste’ vragen stellen  want ze voelde zich op d’r gemak. Ze vonden samen een manier van leren wat bij onze dochter paste, maar ook hoe ze het beste kon leren, wat belangrijke stof was en wat minder belangrijk. Nu is ze zekerder van zichzelf en weet ze dat je thuis moet leren, dat je er iets voor moet doen en belangrijker, hoe je het moet doen.
Suzanne hield ons ook op de hoogte over hoe het ging. En dat het één op één was vonden we ook een pluspunt. We waren zeer tevreden over haar manier van werken. Mocht het weer nodig zijn dan maken we weer graag gebruik van Stipt-Leren!”

Ellen van E.

Moeder leerling Stipt-Leren

“Ik vond het fijn omdat ze alles rustig uitlegde en de tijd voor je nam als je iets niet snapte, want dan legde ze het gewoon nog een keer uit. Ik heb veel geleerd en het was ook gezellig.”

Luke van E.

Leerling. Begeleiding Rekenen

“Suzanne was mijn mentor in de brugklas (havo) en heeft mij ongelooflijk geholpen. Zonder haar hulp en betrokkenheid zou ik oprecht niet weten hoe het nu met mij zou gaan, en dan zeg ik het nog globaal. Ze is betrokken, gemotiveerd, en wist precies hoe ze het moest aanpakken. Ik heb erg veel van haar geleerd, in de lessen maar ook heel veel buiten de lessen om.”

Ashley K

Leerling brugklas HAVO

Het is altijd leuk om feedback te krijgen op je werk. Wil jij ook vertellen hoe je de samenwerking met Stipt-Leren hebt ervaren? Laat dan hieronder een berichtje achter!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samenwerkingen

Ieder mens heeft bepaalde talenten, bepaalde capaciteiten. Daarom vind ik het waardevol om samen te werken met andere. Je leert van elkaar, kan adviezen vragen en zelfs eventueel doorverwijzen. Met onderstaande praktijken werk ik graag samen.

Op Kidsproof.nl vind je het meest complete aanbod voor kinderen bij jou in de buurt. Ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar vinden op Kidsproof.nl inspiratie voor leuke dingen om in hun vrije tijd met kinderen te doen.

kidsproof.nl

Praktijk Abrazos biedt hulp aan kinderen, jongeren en jong- volwassenen van 4-23 jaar die vastlopen in het dagelijks leven als gevolg van traumatische ervaringen, emotionele en/of sociale problemen.

Reinilde de Groot begeleidt kinderen met leerproblemen in de basisschoolleeftijd en geeft huiswerkbegeleiding in haar eigen praktijk.
De praktijk is gelegen in de Professorenbuurt in Nijmegen.

nijmeegse-rt-praktijk.nl

KRACHT is een onafhankelijke en laagdrempelige manier om samen met het kind en zijn omgeving naar oplossingen te zoeken in een situatie die is vastgelopen.

krachtkindercoaching.nl

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.